70 százalékos készenléti szinten áll a Városháza „B” épülete


2011-12-12 07:47:22  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra  | 


70 százalékos készenléti szinten áll a Városháza „B” épülete főképe
Jó ütemben halad a Városháza „B” épületének felújítása. A napokban a fedett udvar végfala is lezárásra került, továbbá az 5-ös épületben az aljzatolási és a gépészeti alapszerelések is befejeződtek már. Németh Csaba kérdésünkre elmondta, az 5-ös épületben jelenleg a vizesblokkok burkolása és a fűtés szerelése folyik. Az Okmányiroda új helyére történő átköltözése nagy előrelépést jelentett a munkák folytatásában.
- A kisebb fennakadások, tervmódosítások miatt a december 15-i határidőtől csúszunk egy kicsit, de a felmerült és szükséges változtatásokat a tervezett költségeken belül meg tudjuk oldani - mondta Németh Csaba.
A szakember szerit összességében 60-70 százalékos készenléti szinten áll a Városháza „B” épületének felújítása. Az építési munkák szinte mindenhol elkészültek, csak az 5-ös épületben kellett elvégezni néhány változtatást, melyek még a bontási munkák során jöttek elő - összegezte az építést a szakember.
A kivitelező cég műszaki munkatársa kihangsúlyozta, az előtér szerkezetkész állapotban van, ott most a befejező, gépészeti munkák folynak, valamint az udvaron a szennyvízcsatorna és a csapadékvíz-elvezető rendszer kiépítésén dolgoznak a kollégái. A közművek rendezése után már csak udvarrendezési és parkosítási feladataik lesznek, s ez várhatón jövő tavasszal meg is valósul, határidőre.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!