Senki nem ment haza üres kézzel - karácsonyi ünnepség a Szent Anna templomban


2011-12-11 19:14:54  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Senki nem ment haza üres kézzel - karácsonyi ünnepség a Szent Anna templomban főképe
A Kamilliánus Család évek óta rendszeresen megrendezi a Barátság Klubért Alapítvánnyal közösen a fogyatékkal élő gyermekek karácsonyi ünnepségét a Szent Anna templomban, melyen idén Unger Tamás alpolgármester is részt vett. A sérült gyerekek felkarolásában és támogatásában szintén hosszú évek óta részt vesznek a Türr István Gimnázium tanulói, akik kedves műsorral készültek idén is. Harmincnégy kisgyermek várta izgatottan a szombati mise végét és az ajándékosztást.
Kürthy Ágnes, a Kamilliánus Család tagja kérdésünkre elmondta, a karitatív szervezet mellett az Agroprodukt, Pápa Város Önkormányzata és a Szent Anna Plébánia támogatta a gyerekek karácsonyát.
A hittan-teremben az ünnepi alkalom után a szervezők szeretetvendégségre invitálták a fogyatékkal élő gyermekeket és családtagjaikat, ahol újabb ajándékok várták őket az Egyesített Szociális Intézmények jóvoltából, és szorgos anyák által készített sütik és finomabbnál finomabb desszertek sorakoztak a megterített asztalokon.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!