Családi délután a Szent Benedek Plébánián


2011-12-11 18:14:18  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Családi délután a Szent Benedek Plébánián főképe
Idén november 26-án az életnagyságú betlehem megáldásával kezdődött a karácsonyvárás időszaka a pápai Szent Benedek Plébánián. Azóta minden hétvégére szerveznek különböző, a várakozás időszakához kapcsolódó programokat.
- Az első hétvégén Szíjártó László atya megáldotta az életnagyságú figurákból álló betlehemet. December 3-án a Kella vonós együttes közreműködésével zenei áhítatot tartottunk. A mai napra egy ünnepi szentmisét szerveztük, majd a hagyományos családi délutánunkat, amikor is a gyerekek mellett a felnőttekre is gondoltunk, hiszen ők egy előadást hallgathattak meg Veress Zsuzsa tanárnőtől, aki advent és karácsony az irodalomban és a képzőművészetben címmel tartott előadást a plébánián. Ez idő alatt az ügyes kezű gyerekek karácsonyfa-és asztaldíszeket készíthettek otthonuk csinosítására. A jövő szombaton 16 órától egy bensőséges, adventi Taizé-i imádságra invitálunk mindenkit a Szent Benedek Kórus közreműködésével - tájékoztatta hírportálunkat Steiner Csaba szervező.
December 24-én éjféli misét, december 25-én pedig a szentmiséhez kapcsolódóan pásztorjátékot mutatnak be a híveknek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!