Táncsport: Országos Magyar Kupa Pápán


2011-12-10 14:54:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Táncsport: Országos Magyar Kupa Pápán főképe
A márciusi nagy sikerrel lezajlott országos moderntánc bajnokságot követően a Nemzetközi Táncszövetség Magyarországi Fiókszervezete mintegy ötszáz résztvevővel ismét Pápán, a Városi Sportcsarnokban rendezte meg bajnokságát. 15 egyesület közel 500 táncosa lépett a küzdőtérre, hogy a három helyszínből álló sorozat első akadályát minél sikeresebben vegye. Sajnos pápai egyesület nem indult a mai napon, Veszprém megyét a Várpalotai DSE UNIO képviselte.
- A mai verseny már előrevetíti a jövő évet, hiszen három állomásból álló kupasorozatot indított a szövetség, melyen pontszámokat gyűjthetnek a versenyzők, a legjobbak pedig 2012-ben részt vehetnek a londoni világbajnokságon – tájékoztatta honlapunkat Erőssné Kovács Katalin, a fiókszervezet elnöke. A legnépszerűbbek idén az akrobatikus, fitness kategóriák, délelőtt a solo bemutatók zajlottak, délután pedig a csoportok lépnek színpadra. Sajnálom, hogy annak ellenére, hogy küldtem meghívót, pápai egyesületnek nem szoríthatunk, vagy nem jutott el hozzájuk a kiírás, vagy a ma látható táncstílusok nem rendelkeznek nagy hagyománnyal Pápán. Eddig minden a tervezetteknek megfelelően zajlik, nagyon jó a hangulat, a versenyzők is felkészültek, bízom benne, hogy a délutáni csoportos produkciók tovább emelik a hangulatot és a színvonalat.
A kupasorozat következő állomása február 4-én Nagykanizsa lesz.

Az eredmények itt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!