A PGSZKI és a Petőfi a városi futsal bajnok


2011-12-09 17:16:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A PGSZKI és a Petőfi a városi futsal bajnok főképe
A Városi Sportcsarnok adott otthont a városi középiskolás futsal labdarúgó diákolimpia küzdelmeinek, melyen a város összes középiskolájának csapata képviseltette magát. A torna célja az volt, hogy körmérkőzésekkel eldőljön, hogy 2011/2012-es tanévben mely két iskola együttese képviseli városunkat a megyei döntőn december 17-én. Két mérkőzéstől eltekintve szoros összecsapásokat láthattak a kilátogatók, így még az utolsó mérkőzést megelőzően sem derült fény a továbbjutó intézmények kilétére. A zárómeccsen a PGSZKI két góllal legyőzte a Türr gárdáját, ami azt jelentette, hogy holtversenyben a PGSZKI és a Petőfi folytathatja a küzdelmeket.
- Az első két-három meccsen minden csapat nagyon jól teljesített, szoros eredmények születtek - vélekedett Koncz János, a Petőfi testnevelője. Végül talán az döntött, hogy a továbbjutó két csapat hosszabb kispaddal rendelkezett. A célunkat elértük, továbbjutottunk, és nagy örömömre két pápai alakulat vehet részt a megyei döntőn. Megjósolni sem lehet, hogy mi lesz Veszprémben, de bízom benne, hogy eredményesek tudunk lenni.
Az első helyről végül a több rúgott gól döntött, mivel a PGSZKI és a Petőfi azonos pontszámmal végzett, egymás elleni eredményük is döntetlen lett, ráadásul a gólarányuk is megegyezett.
- Az egyik esélyesként érkeztünk a tornára, örömünkre szolgált, hogy színvonalas tornán vehettünk részt - mondta Pődör Ákos, a PGSZKI testnevelője. Mindegyik csapat nagyon jól felkészült a mai napra, néhány edzést mi is tartottunk, miután a nagypályás bajnokságok befejeződtek. Bízom benne, hogy a két pápai csapat közül az egyik eljut az országos fináléra.

Eredmények:
Acsády – PGSZKI 1-1
Petőfi – Türr 1-0
Refi – Acsády 0-1
PGSZKI – Petőfi 0-0
Refi – Türr 2-2
Acsády – Petőfi 0-5
PGSZKI – Refi 6-2
Türr – Acsády 3-1
Petőfi – Refi 1-1
Türr – PGSZKI 0-2

Végeredmény:
1. PGSZKI
2. Petőfi
3. Türr
4. Acsády
5. Református Gimnázium

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!