Pihenőre vonulnak a megyei kézilabda csapatok


2009-11-30 18:42:56  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Pihenőre vonulnak a megyei kézilabda csapatok főképe
Idén első alkalommal indult a megyei első osztályú kézilabda-bajnokságban a Motax Pápa csapata. A pápai és Pápa környéki hölgyekből álló együttes tagjai tanulóévnek szánják az idei pontvadászatot, ahol a tervek szerint a tisztes helytállás és a fejlődés a cél. Zöldi Ferenc, a csapat „mindenesének” elmondása szerint a körülményeket figyelembe véve elégedettek lehetnek az ősszel.

- Nehéz volt az indulás, a többi csapattal szemben fizikális és játéktudásbeli lemaradásaink vannak. A pontvadászat elején sajnos több fájó vereséget szenvedtünk, de a lányok szorgalmának és kitartásának köszönhetően határozott fejlődés figyelhető meg. Jól mutatja ezt az is, hogy az őszi bajnokság végére azért már győzelmet is sikerült aratnunk. A bajnokság magas színvonalú, a mezőnyből kiemelkedik a Veszprém, az Ajka és a Balatonfüred, őket leszámítva teljesen nyílt a küzdelem. Tavasszal szeretnénk igazolni, de nagyon nehéz, mivel az utánpótlás az általános iskolásokból áll, középiskolásoknál gyakorlatilag nincs kiből válogassunk.

A csapat a téli pihenő időszakot is aktívan tölti, a márciusi rajtra hetente több alkalommal együtt tréningezik a csapat.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!