Lombard Pápa: Nagy Sándor ikertestvére érkezhet


2011-12-08 14:00:17  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pmfc.hu  | 


Lombard Pápa: Nagy Sándor ikertestvére érkezhet főképe
A téli szünet megkezdésének elején egyértelművé tette a Lombard Pápa vezetése, hogy a szezon közben is szeretnék megerősíteni csapatukat. A pepsifoci.hu információi szerint azt a Nagy Józsefet szeretné a Lombard soraiban tudni Bene Ferenc vezetőedző, aki néhány évvel korábban már majdnem Pápára költözött, végül akkor „csak” ikertestvére, Sándor lett a pápaiak játékosa. Nagy József akkor a Pécs labdarúgója lett, a Mecsekalján pedig a nyáron az is felmerült, továbbállhat. Ő a nehéz helyzet ellenére mégis maradt, és ősz végére be is küzdötte magát a kezdőcsapatba, aztán rendkívül peches módon megsérült. A hírek szerint Bene Ferenc ennek ellenére nagyon szeretné csapatában tudni a hátvédet, akivel tehát a jelek szerint komolyan számol.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!