Sakk: Véget ért a városi diákolimpia


2011-12-07 17:29:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Véget ért a városi diákolimpia főképe
A hatodik korcsoport versenyével véget értek a városi sakk diákolimpia egyéni küzdelmei. Az utolsó fordulónak, ahogy az eddigi partiknak is, a Pápai Református Kollégium adott otthont. A korábbi korcsoportoktól eltérően ezúttal kevesen ültek le az asztalokhoz, ennek ellenére Sztanics Istvánné, a Versenybíróság elnöke elégedett volt a 2011-es diákolimpiai versenynapokkal.
- A mai résztvevőkkel már évek óta találkozhatunk a különböző megmérettetéseken, nem véletlen, hogy megyei szinten is előkelő helyen állnak, több dobogós helyezéssel, a Református Gimnázium csapata pedig több alkalommal vett részt komolyabb, országos megmérettetéseken is, szép eredményeket elérve. A mai visszafogottabb érdeklődés azzal magyarázható, hogy ez az a korosztály, ahol már a fiatalok nagy része tudja, hogy mely sportágak felé orientálódik leginkább, akit igazán érdekel a sakk, az rendszeresen visszajár. Az idei diákolimpiával elégedettek lehetünk, a létszámmal sem volt gond, vannak ügyes és tehetséges gyerekek. Ezúton is szeretném megköszönni a Pápai Gazdasági Szakképző Iskolának, hogy nagy létszámú és sakkozni tudó gyereket küldött nekünk, remélem, hogy nemcsak a városin vettek részt, hanem a megyein is találkozunk velük, emellett hálásak vagyunk a Pápai Református Kollégium vezetőségének, hogy befogadtak minket, és lehetővé tették, hogy a gyerekek megfelelő körülmények között versenyezzenek.

Az eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!