Télapó itt van…


2011-12-06 19:06:54  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Télapó itt van… főképe
December 6-a az ajándékosztó, igazságos, piros ruhás Mikulás ünnepe.
Ma délelőtt a város számos óvodájába látogatott el az öreg Nagyszakállú. Így történt ez a Tókerti Óvodában is, ahol a kicsik már napok óta izgatottan készültek a Mikulás érkezésére, hiszen ünnepi díszbe öltöztették az óvoda csoportszobáit is. A gyerekek kitisztított cipőikkel és versekkel, mondókákkal várták az öreget, aki ezért édességgel lepte meg őket. A hagyományokhoz híven idén is a Munkácsy Mihály Általános Iskola ötödik osztályos diákjai adtak rövid műsort, akik a Nátuskerti és a Vajda lakótelepi Óvodában is kedveskedtek a legkisebbeknek, a Télapó háza című történetükkel.
Antalné Ihász Mária óvodavezető kérdésünkre elmondta, hogy a Télapó-ünnep a mai nappal még nem ér véget, hiszen a gyerekeknek holnap délelőtt lehetőségük lesz a Mikulással egy közös póni kocsikázásra a tókerti utcákon.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!