Mikulás-futás a Spartacus pályán


2011-12-06 16:09:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mikulás-futás a Spartacus pályán főképe
Ma kora délután az első és második évfolyamosok részvételével kezdődött a Spartacus pályán a Munkácsy Mihály Általános Iskola hagyományos, Mikulás napi ügyességi versenyszámokkal egybekötött futóversenye. Piros mikulássapkában körülbelül 200-an tettek egy kört a pályán, közben négy ügyességi feladat várt a tanulókra. A délutánon a gyerekek versekkel, énekekkel csalogatták elő a Mikulást, majd játékos, mozgásos feladatok várták őket a szabadban.
- A tanítók színesebbé teszik a napközis délutánokat azzal, hogy évszakokhoz, ünnepkörökhöz kapcsolódva klubnapközis foglalkozásokat szerveznek – mondta Ferencziné Györgydeák Anna, napközis munkaközösség vezető. Sajnos hó ezen a télen még nem esett, de igyekeztünk olyan feladatokat kitalálni, ami a telet idézi. Az első helyen Mikulás bójákat kellett kerülni, majd „hógolyóval” kellett minél pontosabban célozni, a következő állomáson a hullahopp karikába kellett minél több gyerkőcnek beleférni, a kör a hógurítással zárult. A szervezésben nyújtott segítségét ezúton is szeretném megköszönni Kohajda Ritának.
A résztvevőket a Télapó ajándékokkal jutalmazta, melyeket a napközis csoportok nevelőik segítségével készítettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!