Adventi játszóház a Csókai Óvodában


2011-12-05 20:25:38  | cikk: Babos Petra  | 


Adventi játszóház a Csókai Óvodában főképe
A Csókai Óvoda évente több alkalommal is szervez olyan kézműves délutánokat, amikor szülő, gyermek és óvónő együtt alkothat.
Tunnerné Buzás Éva óvodavezető kérdésünkre elmondta, nagyon örülnek, hogy a szülők szép számban eljöttek a közös délutáni alkotóházba.
- Advent a ráhangolódás, a felkészülés ideje az ünnepekre. A játszóházban halk zene mellett a gyerekek szüleikkel együtt ablakdíszeket, asztali mécseseket és egyéb karácsonyi díszeket készíthettek, amelyeket természetesen haza is vihettek otthonaik ünneplőbe öltöztetésére. A kellemes hangulatú alkotóház ideje alatt forró teát kortyolhattak a résztvevők. Reméljük, jövőre is nagyon sokan eljönnek az adventi játszóházba - mondta az óvodavezető.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!