Lovrencsics sem elégedett a szezonnal


2011-12-05 15:45:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lovrencsics sem elégedett a szezonnal főképe
A nyáron Pécsről érkezett támadó, Lovrencsics Gergő arról mesélt a klub hivatalos honlapjának, hogy csalódást keltő őszt produkáltak, de bízik abban, hogy egy jó téli felkészülést követően kilábalnak a hullámvölgyből és végre megtalálja a góllövő cipőjét.
- Kiesőhelyen állunk, igaz, még lehet javítani, de nem ezt vártam magunktól! Nagyon jól kezdtük a szezont, négy meccs alatt tíz pontot szereztünk. Utána sok olyan mérkőzést buktunk el, amelyeken ha jobban koncentrálunk, megnyerhettünk volna, lásd Debrecen, Szombathely, Pécs, Videoton, Fradi. Ezekből a meccsekből mindig pechesen jöttünk ki, ez vezetett oda, ahol most állunk, pedig ennek a csapatnak sokkal feljebb van a helye. Jó tavaszt várok, pont azért, mert ilyen ősz után csak jó jöhet. A tavasszal tizenháromból minimum ötöt nyernie kell a csapatnak, hogy ne essünk ki. Javulni úgy tudunk, hogy az olyan meccseket, mint az előbb felsoroltak, nyerni tudjuk. Egy nagyon jó felkészüléssel, amire a szakmai stáb a garancia, el kell kerülnünk a kiesést. Magamtól jobb helyzetkihasználást és a társak jobb kiszolgálását várom – tette hozzá a pápai futballista.
Lovrencsics ezidáig három gólt szerzett a bajnokságban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!