Elkészült a Posta felújítása


2011-12-05 13:41:49  | cikk: mo  | 


Elkészült a Posta felújítása  főképe
Október közepén kezdték meg a Postapalota külső felújítási munkálatait, ma pedig már teljes pompájában látható a több mint 100 éves épület. A rekonstrukcióhoz szükséges állványzatot tegnap délután bontották el a szakemberek. A Postapalota műemlékvédelem alatt áll, ezért ennek megfelelően kellett elvégezni a szükséges kivitelezési munkálatokat: a vakolat felhelyezését, a színezést és a díszítőelemek rekonstrukcióját. A Postapalota épületét legutóbb a nyolcvanas években tatarozták újra, ezért volt szükség a munkálatok elvégzésére. Az 1. számú Posta épülete mától felújított állapotban, a két hónapos kivitelezési időszak alatt tapasztalható kellemetlenségektől mentesen várja ügyfeleit.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!