A Barátság Klubért Alapítványnál már járt a Mikulás


2011-12-04 07:33:44  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A Barátság Klubért Alapítványnál már járt a Mikulás főképe
A Barátság Klubért Alapítvány tegnap tartotta Mikulás ünnepségét az Edvy Malom Fogadóban. Sánta Csaba tulajdonos szívügyének érezte a gyerekek ünnepét, ezért a hely biztosításával támogatta az alapítványt. A lelkes szülők már három hete készültek meglepetés műsorukkal a Mikulásról, melyhez a kellékeket saját maguk készítették. A műsor bábjátékkal kezdődött. A történet szerint a Mikulásnak kilyukad a csizmája, az erdőben élő állatok pedig segítenek neki, hogy eljusson a gyerekekhez és ki tudja osztani nekik a megérdemelt ajándékokat. A bábjáték végén természetesen az Edvy Malomba is megérkezett a Mikulás, az ajándékoktól nehéz batyuja alatt görnyedező háttal, majd forró tea, finomságok, kézműves foglalkozás játszóház várta a gyerekeket.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!