Közös edzéssel zárta az évet a Koko-Gym KSE


2011-12-03 16:18:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közös edzéssel zárta az évet a Koko-Gym KSE főképe
Közel 100-an vettek részt a hagyományteremtő céllal megrendezett tréningen, melynek a Városi Sportcsarnok küzdőtere adott otthont. Az egyesület pápai versenyzőin kívül, a pápai Griff Kyokushin Karate Club, a Koko Gym győri szakosztálya, valamint Tatabánya, Ajka és Veszprém is képviseltette magát.
- A mai napon is szeretnénk erősíteni a küzdősport barátságokat, ugyanis az elmúlt 15 évre jellemző volt, hogy az egyesületek védik a maguk kis területét, nem arról szól a dolog, hogy sportolók vagyunk, ugyanazt csináljuk, kicsit tartsunk össze - mondta a délután szervezője Korpics Gábor. Úgy gondoltam, magamra vállalom azt a szerepet, hogy a régió küzdősport csapatait összefogom, jó példa erre, hogy Hévízen már két alkalommal rendeztünk edzőtábort a tatabányai, keszthelyi, győri klub versenyzőivel. A mai nap jó alkalom arra is, hogy ne csak a ringben találkozzunk, hanem az év zárásaként kötetlen körülmények között edzünk egyet, jót beszélgessünk. Szeretném megköszönni dr. Áldozó Tamás polgármester Úrnak és a Várkertfürdő vezetésének, hogy hozzásegítettek minket ahhoz, hogy ilyen jó körülmények között tudjuk zárni az évet, jó érzés, hogy ennyi munka után a város a küzdősportok mellé állt, nagyon szépen köszönjük a támogatást, és ígérem, hogy ezzel a bizalommal nem fogunk visszaélni.

Korpics Gábor elmondta, a közös edzés után a Várkertfürdőben lazítanak, a nap Döbröntén közös vacsorával és bulival zárul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!