Jobbikos fórum a közbiztonságról


2009-11-30 08:13:50  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Jobbikos fórum a közbiztonságról főképe
Vasárnap délután 14 órától közbiztonsági konferenciát tartott a Jobbik Magyarországért Mozgalom pápai szervezete a Várkastélyban. Both László, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének elnöke egy héttel a rendezvény előtt visszamondta a meghívást, így nem vett részt a konferencián.  Orbán Imre, a Jobbik helyi elnöke a konferencia megkezdése előtt röviden értékelte az elmúlt időszakban történt eseményeket, mint például a kormány múlt héten hozott rendeletét, melyben megtiltotta a gárdista egyenruha viselését, továbbá beszélt a múlt hétfőn Homokbödögén tartott lakossági fórumról is.

Ezt követően Posta Imre, a Köztársasági Őrezred korábban eltávolított szakpszichológusa beszélt a közrendről és a közbiztonság állapotáról, mely véleménye szerint felborult.  A rendőrséget olyan mély szintre süllyesztették, hogy a politika kezében eszközzé vált, amely csak arra alkalmas, hogy sarcot szedjen az adófizető polgároktól, vagy az autósoktól, kerékpárosoktól büntetéseket szedjen be. A valós bűnözés megfékezése helyett ezekkel foglakoznak - mondta a szakpszichológus.

Posta Imre kiemelte a sajtó kiegyensúlyozatlanságát a cigánybűnözéssel, de az egyéb maffiabűnözéssel kapcsolatban is.

Posta Imre azt állította, a bűnözői körben benne van a rendőrség vezérkara egy az egyben, a maffia irányítja a rendőrséget. Véleménye szerint azt a légkört, ami ma uralkodik az országunkban, azt a feszültséget szisztematikusan, jó előre kitervelten, szándékosan hozta létre az a bűnözői kör, aki a rendőrséget is vezeti. Átpolitizálva akarják átterelni az emberek figyelmet, érzéseit a radikálisnak mondott jobboldali magyar, öntudatára ébredt emberek ellen: azért van feszültség az országban – állítják-, mert a Magyar Gárda létezik. Mint mondta:

– A Gárda nem  ok, hanem okozat. Ők össze akarják cserélni ezt a két dolgot. Én azt gondolom, ha a magyar rendőrség tenné a dolgát, akkor a gárdisták nyugodt szívvel levennék az egyenruhát, mert lenne közbiztonság és nem tenne különbséget a rendőr a cigány bűnöző és a magyar bűnöző között, akit már csak a gyanúja miatt, hogy jobboldali, nemzeti érzésű, ma képesek „bevarrni”.

A szakpszichológus azt mondta: gyakorlatilag megszűnt a jog, a jogrendszer Magyarországon, itt jogfosztottság és rendetlenség van, amit szándékosan generáltak. A gazdasági-politikai bűnöző elit, aki ma kormánynak nevezi magát, az ellenzékkel karöltve cigány-magyar polgárháborút akar kirobbantani. Ma következmények nélküli országban élünk. A mai rendvédelem célja az, hogy felszámolják a rendet és a káosz, a polgárháborús helyzet felé tereljék az embereket - tette hozzá.

Beszédében kitért a „zsidók hatalmára”, „céljaikra”, akik el akarják foglalni Magyarországot. Posta Imre azt mondta, a zsidóbetelepülések rendszeresítettsége, a titkos földelárverezések - melyekről a rendőrség és az ügyészség is tud, de nem tesz ellenne semmit -, a kaszinóbotrányok mind árulkodó jelei annak, hogy hazánkat a zsidók irányítják, ők döntenek az ország jövőjéről.

- Az izraelita vezetők elbitorolták Magyarország épületeit, a földeket, a multinacionális cégekkel karöltve tönkre teszik az országot - mondta a szakember.

 - Abban, hogy ma Magyarországot a maffia irányítja, gyakorlatilag az összes párt érintett, ezért nem akarják, hogy kiderüljön, hová tűnt el az a sok százezer milliárd forint. Mi vagyunk a maffia, mondhatná a kormány a szó szoros értelmében.

Posta Imre szerint nem véletlenül vannak NATO-bázisok az országban, hiszen a drogkereskedelem központja lett az ország és a fegyverkereskedelem miatt vannak kint a katonáink külföldön.
Magyarország a bankok és a multik pénzmosodája lett, a maffia a titkosszolgálaton keresztül működik.

Végül Orbán Imre mondott beszédet, melyben szólt a rendőrségről, a tevékenységükről az elmúlt húsz évre visszamenőleg. Az elnök szerint a rendszerváltás nem szólt másról, mint az ügyeskedésről, ÁFA- csalásokról, jövedéki csalásról, privatizációról, és véleménye szerint ez a folyamat a mai napig tart. A rendszerváltás óta a gazdasági hatalmat nem tudta kiütni egyetlen új kormány sem a központból, így mindig a kommunisták kezében volt az ország irányítása függetlenül attól, melyik párt volt is hatalmon. Az informális hatalmat, a médiát sem sikerült kivenni a kezükből - mondta a Jobbik helyi vezetője.

 - Elmondhatjuk azt, hogy gyakorlatilag rendszerváltás Magyarországon nem történt. Ebben a csendes, belenyugvó rendőrségi vezetés partner volt. A bűnüldözés során a szálak felső vezetőkhöz vezettek, azonban, ha ilyen bűncselekményre derült fény, érdekes módon mindig eltűntek a bizonyítékok, az adatok, nem vitték tovább az információt, a nyomozás lehetőségét. A helyi kiskirályok, mondhatnék példát Pápa városában is, mindig keresték a kapcsolatot a rendvédelmi szervek vezetőivel és alkalom adtán éltek is vele. Ez nem más, mint vegytiszta korrupció.

Orbán Imre szerint az a baj a rendőrséggel, hogy elveszítették a szakmai tudást, munkájukból hiányzik a szakmaiság, a bűnösök előbb jutnak hozzá bizonyos információkhoz, mint a rend őrei. Az egyik hátulütője a rendvédelmi szerveknek az egzisztenciális bizonytalanság, ezért van ma Magyarországon megélhetési bűnözés. A polgári oldal úgy tekint a rendőrségre, mint a hatalom korbácsára, mint zsoldosokra vagy pénzbehajtó intézetre a magyar politikai életben. Megrendelésre, ha kell, embereket vernek, bezárnak és utánajárnak bizonyos dolgoknak ahelyett, hogy üldöznék a bűnt.

A konferencia beszélgetésként folytatódott a közönség és az előadók között.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!