Lombard Pápa: Gyömbér Gábor sikeres tavaszban bízik


2011-12-02 14:05:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Gyömbér Gábor sikeres tavaszban bízik főképe
Az NB I-es bajnokság 15. helyén álló Lombard Pápa középpályása még a májusi, MTK elleni bajnokin szenvedett elülső keresztszalag szakadást. A játékos júliusban kezdte el a könnyített edzéseket, és ha minden jól alakul a felkészülés kezdetén már számíthat rá Bene Ferenc vezetőedző - a mieink eddigi formáját és mostani helyezését elnézve, játékára nagy szükség is lesz.
- Hat hónapja műtöttek, minden rendben van, jelenleg abban a stádiumban vagyok, hogy már beszállhatok a srácok közé edzeni, az én szempontomból rosszkor jön a szünet – mondta a korábbi U-21-es válogatott. Szerencsére a lábam bírja a terhelést, de meg kell erősítenem annyira, hogy januárban 100 százalékos erőbedobással tudjam megkezdeni a felkészülést. A bajnokságról azt tudom mondani, hogy nagyon jól kezdtünk, a játék is jó volt, aztán megtorpantunk, nem jöttek az eredmények, ennek okáról nem szeretnék beszélni, ez az öltözőn belülre tartozik. Nagyon sajnálom a fiúkat, hogy kieső helyen kell telelnünk, bízom benne, hogy egy nagyon jó felkészülés után, megerősítve a csapatot, tavasszal szép eredményeket tudunk elérni és elkerülünk a kiesőzónából. Optimistán várom a folytatást, Bene Ferencről csak pozitív tapasztalatokat szereztem, attól függetlenül, hogy bajnokin még nem sikerült győzelmet aratnia.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!