Ismét országos táncverseny Pápán


2011-12-01 14:46:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét országos táncverseny Pápán főképe
A tavaszi nagy siker kapcsán december 10-én ismét a Városi Sportcsarnokban rendezi meg a Nemzetközi Táncszövetség Magyarországi Fiókszervezete az Országos Magyar Kupa Táncversenyt. Márciusban 800 táncos 11 tánctípusban adott számot tudásáról, idén is népes mezőnyre lehet számítani. A tét nagy, hiszen a versenysorozat végén – Pápa, Nagykanizsa és Hódmezővásárhely után – a legtehetségesebb táncosok Londonba utazhatnak.
- A jövő heti megmérettetéssel kezdődő három állomásból álló kupasorozat végén a táncosok a 2012. évi Londonban tartandó International Dance Federation (IDF) által rendezett tízedik világversenyre kvalifikálhatják magukat – mondta Erőssné Kovács Katalin, a fiókszervezet elnöke. Pápán 15 egyesület közel 500 táncosával lesz jelen, a mezőnyből az első három versenyző szerez jogot arra, hogy Londonban képviselje Magyarországot. Veszprém megyéből Várpalota vesz részt a versenyen, pápai egyesület nem képviselteti magát, de remélem, hogy a következő versenyekre kedvet kapnak a pápai és környékbeli egyesületek egyaránt.

A rendezvény reggel 9 órakor kezdődik, a belépő 1400 forint, hat év alatti gyermekeknek a belépés ingyenes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!