Az ötvenes évek Fő tere - Jövő héttől kapható a Pápa-naptár


2011-11-30 19:35:15  | cikk: mo  | 


Az ötvenes évek Fő tere - Jövő héttől kapható a Pápa-naptár főképe
Legyen szó jelképes vagy éppen személyes apróságról, egy naptár mindig praktikus ajándék lehet szeretteink számára. Pláne akkor, ha az szeretett városunkat ábrázolja. Persze nem a hétköznapjainkban megszokott, sokszor a vállunkra nehezedő nap súlya miatt megkopott valójában, hanem egészen más szemszögből...
A 2012. évi Pápa-naptár ugyanis már a nyomdában van és több ezer példány várja, hogy otthonok, intézmények, közösségi épületek falain hirdesse városunk izgalmas arcát. A jövő évi Pápa-naptár igazán hangulatosra sikerült. A téma ismét a megújuló Fő tér: ötvenes, hatvanas éveket megidéző fotókkal, képeslapokkal, valamint Pápa városához, annak szellemiségéhez kötődő, közéleti személyiségektől származó idézetekkel utazhatunk vissza fél évszázadot az időben, és emlékezhetünk, vagy éppen ismerhetjük meg a város múltbéli hétköznapjait, pillanatait. Az egyes képeken olyan emlékek is láthatók, mint például a Nagytemplom mellett elhaladó körmenet háttérben az Esterházy-kastély előtt álló devecseri vértanúk emlékművével, vagy a Fő téren áthaladó május 1-i felvonulás.
A naptár jövő hét elejétől kapható a Tourinform Irodában és a helyi könyvesboltokban. Érdemes lesz tehát megvásárolni a naptárat, hadd hirdesse falainkon: „Egy kicsit mindenki pápai...”


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!