LMP: Munkát, levegőt! - petíció a kormány intézkedései ellen


2011-11-30 14:29:38  | cikk:  | 


LMP: Munkát, levegőt! - petíció a kormány intézkedései ellen  főképe
Munkát, levegőt! - címmel indított aláírásgyűjtést a Lehet Mást a Politika frakciója szeptemberben. A párt 12 magyarországi településen tiltakozik a kormány intézkedései ellen. A petícióban, melyhez  50000 aláírást szeretnének összegyűjteni, a párt öt területet emelt ki, többek között az egykulcsos adórendszert, az új Munka Törvénykönyve tervezetét és a devizahitelesek problémáit. Az LMP frakcióvezetője a köztéri fogadó órán érdeklődésünkre elmondta, szeptember óta kampányszerűen járja az országot, szeretne minél több emberrel, érdeklődővel találkozni. Schiffer András kiemelte,  főként olyan városokba látogatnak el, ahol az előző választásokon nem alakulhatott helyi szervezet.
- Akkor lennék elégedett, ha a ciklusfelezőn, vagyis jövő nyár közepén el lehetne mondani azt, hogy minden jelentős településen és kistérségben alakultak LMP csoportok, és hogy minden tekintetben bővült a párt – fogalmazott a frakcióvezető.
Schiffer András elmondta azt is, a köztéri fogadó óra alkalmával ismerteti az LMP programját és felhívja az emberek figyelmét arra, hogy az országnak megszorítások helyett zöld fordulatra van szüksége. Az LMP Zöld Fordulat című programja a becsületes munkából élők helyett a tőkét és a környezetterhelést adóztatja – derült ki a fogadó órán.
- Van olyan megoldás, amely az államadósság és az államháztartási hiány növelése nélkül, ugyanakkor megszorítások nélkül képes kiutat mutatni a jelenlegi gazdasági, foglalkoztatási krízisből. Az LMP Zöld Fordulata abban az értelemben is fordulat, hogy Magyarországnak 20 év bukott gazdaságpolitikája után egy új pályára kell állni, nem feltétlenül a külföldi tőkevonzó képesség az egyetlen ismérve a gazdasági sikernek. Meg kell erősíteni a helyi gazdaságot, a hazai kis-és középvállalkozásokat – ismertette az LMP programjának sarokpontjait Schiffer András.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!