Az Erkel nyerte az őszi torna utolsó fordulóját


2011-11-30 12:26:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Erkel nyerte az őszi torna utolsó fordulóját főképe
A Weöres Sándor Általános Iskola tornaterme adott otthont a Bozsik Program kispályás labdarúgó torna őszi küzdelmeinek, melynek célja a gyermeklabdarúgás népszerűsítése, a versenyzési lehetőség biztosítása a körzet csapatainak részére, valamint a körzet legjobb csapatának eldöntése volt. A torna a III. korcsoportos fiúk (1999. január 1-je után születettek) őszi mérkőzéseivel zárult.
- A szokásoktól eltérően máshogy bonyolítjuk le a tornát - mondta a Versenybíróság elnöke, Nagy Géza. A 2003. január 1-je után születetteknek megrendeztük a Grassroots fesztivált, majd a heti két játéknapon következett a többi korosztály, a II. korcsoport kezdte meg a szereplést, majd a lányok után a IV., majd a III. korcsoportos csapatok léptek pályára. Új együttes nincs, tehát három pápai (Munkácsy, Weöres, Erkel) és négy vidéki intézmény (Városlőd, Csót, Pápakovácsi, Vaszar) alakulatai vettek részt az öt csoport őszi küzdelmeiben. Nagyjából mindenki esélyes, az 1999. január 1-je után születettektől kezdve igazolt játékosokat nem lehetett nevezni, így kiegyenlített lett a mezőny, igaz a színvonal kissé visszaesett.
A záró játéknapot veretlenül az Erkel nyerte a Weöres és Pápakovácsi előtt. Nagy Géza elmondta, a Bozsik Program téli tornáját februárban az Erkel Iskolában rendezik.

A részletes eredmények ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!