A mentők téli gumi vásárlását támogatta az önkormányzat


2011-11-29 17:58:53  | cikk: mo  | 


A mentők téli gumi vásárlását támogatta az önkormányzat főképe
A polgármesteri keret terhére 150.000 forinttal támogatja Pápa Város Önkormányzata a Pápai Mentőállomás egyik járművének téli gumiabroncs-garnitúra vásárlását. A támogatói szerződést dr. Áldozó Tamás polgármester és Kürti József mentőállomás-vezető írták alá ma délelőtt. Áldozó Tamás azt hangsúlyozta, a mentőállomás működési feltételeinek ily módon történő javítása közérdeket szolgál, hiszen valamennyiünk számára fontos, hogy az állomás dolgozóinak munkakörülményei javuljanak. A támogatói szerződés aláírása a kiváló együttműködés szép példája – fogalmazott a polgármester, majd köszönetét fejezte ki a mentőállomás vezetőjének a városi rendezvényeken ellenszolgáltatás nélkül nyújtott egész éves szolgálatért.

Kürti József megköszönve a támogatást kiemelte, a kitűnő együttműködésre a továbbiakban is törekedni fognak. Az állomásvezető elmondta, az Országos Mentőszolgálat járművei általában négy évszakos gumiabroncsokkal vannak felszerelve, a pápai mentőautók azonban – az önzetlen támogatók segítségével – téli gumival közlekedhetnek. A Pápai Mentőállomás 4 gépjárművel rendelkezik, az önkormányzat támogatása nyomán most már a negyedik mentőjármű is biztonságosan közlekedhet a fagyos, csúszós utakon. Az új gumikat a 24 órás kocsik egyikére, a rohamkocsira vagy a kiemelt mentőkocsira szerelik fel – adott tájékoztatást Kürti József.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!