Pihenőre vonul a Lombard Pápa


2011-11-29 17:02:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pihenőre vonul a Lombard Pápa főképe
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Lombard Pápa vereséggel távozott Siófokról, a Kaposvár pedig legyőzte a Kecskemétet, így a pápai csapat a kiesőhelyen tölti a telet. Elszomorító adat, hogy a legutóbbi 12 mérkőzésen begyűjthető 36 pontból mindössze öt került a nevük mellé, Bene Ferenc és a vezetőség is azon fáradozik, hogy minél előbb kilábaljanak az egyre mélyebb gödörből, erre közel három hónapjuk lesz.
- Egy fontos mérkőzés volt, amit elveszítettünk - utalt a Siófok elleni bajnokira Bene Ferenc. Azt tudtuk, hogy öt meghatározó játékosunkat nélkülöznünk kell, ezen felül két újabb alapember sérülés miatt cserét kért, amit nemcsak mi, de minden csapat megérezne. A helyükre belépők sajnos nem tudtak olyan teljesítményt nyújtani, amit szerettem volna, de nemcsak ez a vereség oka, sajnos egyéni hibákból elkerülhető gólokat kaptunk. Nagyon bízom benne, és 0-24 órában azon fogunk dolgozni, hogy kijöjjünk a gödörből. Mindenkinek el kell gondolkodni azon, hogy hol és miben hibázott, elmúlt az az időszak, hogy elvagyunk a langyos vízben, most nyerő típusú, 100 százalékig alázatos játékosokra van szükségünk. A szünetben remélhetőleg mentálisan és fizikálisan is rendbe jön a társaság, és januárban kipihenten tudunk nekilátni annak a nyolc hetes felkészülési időszaknak, amivel majd tavasszal reményeim szerint eredményesek tudunk lenni. Lesznek távozók és érkezők is a szünet alatt, négy heti munka után sem erkölcsi, sem szakmai alapom sincs arra, hogy ”földindulást” rendezzek, ki fogom kérni a szakmai stáb véleményét is, akik jó ideje állandóságot képviselnek, de vannak természetesen tulajdonosi döntések is, aminek eleget kell tennünk.
Bíró Péter tulajdonos elmondta, legalább hat játékostól elköszönnek, több posztra (belső védő, bal oldali csatár, támadó középpályás) viszont igazolniuk kell, Bene Ferenc helye biztos.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!