Idős nőt gázoltak (Frissítve!)


2011-11-28 10:00:39  | cikk: mo  | 


Idős nőt gázoltak (Frissítve!) főképe
Halálos közúti baleset történt a Március 15. téren, a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és a Főnix panzió előtti gyalogátkelőhelynél. Derczó Zoltántól, a közlekedésrendészeti alosztály vezetőjétől megtudtuk, egy Fő tér felől érkező, Opel típusú személygépkocsi ütött el egy idős hölgyet, akit a mentők azonnal kórházba szállítottak. A nő súlyos, életveszélyes sérülései miatt nem élte túl a balesetet. A Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztálya igazságügyi orvosszakértő és műszaki szakértő bevonásával vizsgálja az ügyet. A helyszínelés várhatóan még egy órán át tart. A főúton teljes útlezárás van érvényben, a Szalmavári domb és a Március 15. tér közötti szakaszon, a forgalmat rendőrök irányítják.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!