Elhunyt a korábbi Lombard játékos


2011-11-26 16:15:21  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elhunyt a korábbi Lombard játékos főképe
Életének 31. évében elhunyt Gajda István, a Ferencváros, a Budapest Honvéd, a Lombard Pápa, a Diósgyőr, a Szigetszentmiklós, a Békéscsaba és a BKV Előre korábbi játékosa. A labdarúgó ma hajnalban szenvedett halálos kimenetelű autóbalesetet. Gajda – aki legutóbb az NB III Mátra-csoportjában szereplő Maglódi TC-ben futballozott – már 1995-től a Ferencváros utánpótláscsapataiban játszott, 1999-től pedig a felnőtt keretben is lehetőséghez jutott. 2002-ben igazolt Pápára, ahol korábban kölcsönben is szerepelt. Ezután egy diósgyőri időszak következett a támadó életében, majd a Siófokot és a Honvédot is erősítette. 2009-től Szigetszentmiklóson, 2010-től a BKV-ban, majd Békéscsabán futballozott. Fiatalkorában az U17-es válogatott tagja is volt.

(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!