II. PUSE Kupa


2011-11-26 16:04:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


II. PUSE Kupa főképe
Második alkalommal is sikerrel zajlott le a Pápai Úszó Sportegyesület saját rendezésű úszóversenye. A Várkertfürdőben 1985. január 1-e után születettek állhattak rajtkőre, a nevezés nyílt volt, tehát ranglista helyezéstől függetlenül bárki vízbe ugorhatott. A mai megmérettetésre kilenc egyesület úszói adták le nevezésüket.
- A pápaiakon kívül a Móri Úszó Egyesület, a Kölyök ÚK SE Győr, a Győri Vízisport, a Hullám 91, a Keszthelyi Kiscápa, a Vidra SE, a Celldömölki VVSE valamint a Veszprémi Úszó Klub mintegy 126 sportolója küzd meg egymással – mondta Kun-Szabó István. A verseny nívósabb mint az november elejei körverseny, hiszen itt sokkal jobb úszók is indulnak, akik többet edzenek. Azért is rendezzük meg a kupát, hogy azok a sportolók is versenyzési lehetőséghez jussanak, akik vidékre nem jutnak el, vagy kevesebbet edzenek. Összességében nagyon elégedettek lehetünk, hiszen az egyesületi ranglistán ma az első helyen végeztünk a 24 arany, 11 ezüst és 11 bronzérem mellett több pontszerző helyet is elcsíptünk.

A részletes eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!