A polgármester válaszol - Új műsor a Pápa Városi Televízióban


2011-11-24 19:23:18  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A polgármester válaszol - Új műsor a Pápa Városi Televízióban főképe
December 1-jén, vagyis jövő csütörtökön új műsorral jelentkezik a Pápa Városi Televízió. Dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere este negyed 7 és 7 óra között élő adásban válaszol az érdeklődők várost érintő aktuális kérdéseire. A polgármester elmondta, számos területe van annak, hogy egy város vezetője megbeszélje a lakossággal közös ügyeiket, de ilyen lehetősége a párbeszédnek még nem volt Pápán, mint ez a telefonálós műsor. Kérdésünkre elárulta, hogy sohasem szerepelt ilyen jellegű műsorban.
- Amikor az első lakossági fórumot tartottam még alpolgármesterként Pápa-Kéttornyúlakon, arra is nagy izgalommal készültem, ami aztán sok tanulságot hozott számomra. Erre különösebben nem tudok készülni, hiszen nagyon széles az a terület, amelyről a kérdések érkezhetnek. Bármilyen olyan kérdést várok, amely a város ügyeit érinti, melyre majd a legjobb tudásom szerint válaszolok, s remélem a kérdezők a válaszokkal elégedettek lesznek - hangsúlyozta dr. Áldozó Tamás.
Varga András, a Pápa Városi Televízió főszerkesztője kérdésünkre elmondta, régóta tervezik, hogy ismét élő adást sugározzanak, melynek keretein belül telefonon lehet kérdéseket feltenni.
-  A technikai-és telefonos rendszerünket már átnéztük. A stúdiót egy kicsit átalakítjuk, egy városi háttérrel, asztallal és székkel színesítjük. A műsor úgy fog kinézni, hogy a betelefonálók adatait, nevét és telefonszámát felvesszük, majd visszahívjuk, amikor az ő témaköréhez érkezünk, ezáltal nem az ő számláját terheljük. A Pápa Városi Televízió műsora annyiban változik jövő csütörtökön, hogy a 18 órás Híradó után nem kezdjük el a szerdai magazinműsor ismétlését, hanem „A polgármester válaszol” című műsor következik egészen 19 óráig - mondta el a főszerkesztő.
A műsorvezető Huszár Hajnal lesz, az adást Molnár Tímea és Müller Orsolya szerkeszti majd.
Az első adás előtt mától email-ben lehet témajavaslatokat ötleteket, kérdéseket küldeni a apolgarmestervalaszol@papa.hu-ra.
December 1-jén a telefonokat 18 és 19 óra között várják a (89)510-660-as telefonszámon.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!