Vereség a Liga Kupában


2009-11-28 16:27:57  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Vereség a Liga Kupában főképe

A Lombard Pápa a Liga Kupa 9. fordulójában 13 órai kezdéssel a Győri ETO-t látta vendégül a Perutz stadion műfüves pályáján. A mieink a Takács – Nagy, Tóth G., Dlusztus, Rajnay – Granát, Varga, Heffler  – Orosz, Alex Bali összeállításban kezdtek. A pápaiak már 20 perc elteltével hátrányba kerültek, ugyanis Pilibaitis előnyhöz jutatta a vendégeket. A második vendégtalálat az 56. minutumban esett, ekkor Fehér mattolta az egyébként jól védő Takács kapust. A Lombard csak pontrúgásokból veszélyeztetett, de az igazi gólszerzési lehetőség egyetlen alkalommal sem jött össze a Véber fiúknak. 5 perccel a lefújás előtt végleg eldőlt a találkozó, ekkor Sharahshenidze továbbított a kapuba, beállítva ezzel a 0-3-as végeredményt. A Lombard ezzel a vereséggel a B csoport sereghajtójaként végzett, igaz vár még a labdarúgókra egy találkozó, jövő héten ugyanis a Videotonhoz látogatnak, ám egy esetleges győzelem esetén sem tudnának feljebb kúszni a tabellán. Véber György nehezen talált szavakat csapatának mai teljesítményére.

- Szakmailag értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk, azt hiszem ennek a fiatal csapatnak mentálisan nagyon megterhelő volt ez az ősz, ránkfér a szünet. A Videoton ellen már csak hét játékos lesz az első csapatból az utazó keretben, a többiek a mai nappal szabadságra mennek. Január 7-én kezdjük a felkészülést a február 20-ai bajnoki rajtra. A csapat szépen fejlődik, de az már bizonyos, hogy erősítésre szükségünk lesz a tél folyamán. Nagy játékosmozgás nem várható, 2-3 labdarúgó leigazolásában gondolkodunk, egy védekező középpályást, egy belső védőt és egy támadót keresünk.

A csapatnál már egy távozó biztos van, Béres Ferenccel szerződést bontott a klub.

Haraszti Gábor

Szavazás:


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!