„Csillag gyúlt a sötét égen” - Már készülnek a vasárnap kezdődő adventre


2011-11-23 21:27:07  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


„Csillag gyúlt a sötét égen” - Már készülnek a vasárnap kezdődő adventre főképe
A Kossuth utcán már tegnap állították azokat a faházakat, amelyekben advent idején forralt bort, kürtöskalácsot, mézet és egyéb ínyencségeket vásárolhatnak majd a járókelők. A napokban felkerülnek megszokott helyükre a sétálóutca ünnepi fényei is.
Idén november 27-én, advent első vasárnapján délelőtt 9 óra 45 perckor a Szent
Anna templom előtt a Szent Anna Római Katolikus Óvoda óvodásainak és a Szent Anna Templom Kórusának műsorát tekinthetik meg az érdeklődők, majd ünnepélyes keretek között adják át a betlehemet a pápaiaknak. A délután folyamán aztán tovább folytatódnak a várakozás időszakának meghitt programjai, a Kossuth utcán 17 órától karácsonyváró énekeket hallgathatnak meg az arra járók, majd meggyújtják az adventi koszorú első gyertyáját és kigyúlnak a belváros ünnepi fényei is.  


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!