Hálaadásnapot ünnepeltek a Bázisrepülőtéren


2009-11-27 21:34:54  | cikk:  | fotó: Babos János  | 


Hálaadásnapot ünnepeltek a Bázisrepülőtéren főképe
Az Egyesült Államokban a Hálaadás (Thanksgiving) napján összegyűlnek a családok és a nagy ebédlőasztal mellett a közös együttlét során hálát adnak mindazért, ami az év során történt velük. A vacsoraasztalról nem  hiányozhat a pulyka, az édesburgonya és desszertként a különböző töltelékkel ellátott pite. Pápa Bázisrepülőtéren a nemzetközi C-17-es program keretében itt szolgáló katonák és családjaik számára rendezték meg a hálaadásnapi vacsorát. Az estre meghívást kaptak Pápa város vezetői, a magyar légierő, a Boeing-cég, a NAMA (a C-17-es projekt logisztikai ügynöksége) képviselői is. A repülőtér éttermében Magasy Zsolt alezredes és John Zazworsky, a C-17-esek ezredparancsnoka köszöntötte a megjelenteket. „Pápa városa befogadott minket. Együtt dolgozunk, közösen ünneplünk” - mondta John Zazworsky. Nagy taps fogadta az önkénteseket, köztük egészen kicsi lányokat, akik az ezredparancsnok feleségének irányításával szervezték meg az estet. A vendégek fogadása, az asztali dekorációk elkészítése, a menü összeállítása mind-mind az ő feladatuk volt. A tradicionális hálaadásnapi vacsora kiegészült a magyar vendégek készítette süteményekkel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!