Olvasóink szerint Lovrencsics az ősz legjobbja


2011-11-21 13:38:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Olvasóink szerint Lovrencsics az ősz legjobbja főképe
Múlt héten indítottunk útjára szavazásunkat, melyben az őszi szezon legjobban teljesítő Lombard játékosát kerestük. A voksolás ma zárult, és olvasóink többsége szerint a nyáron Pécsről érkezett Lovrencsics Gergő teljesítménye volt a legmeggyőzőbb, a támadó a leadott szavazatok 26 százalékát gyűjtötte be. A képzeletbeli dobogó második fokára Goran Maric ért oda (23 százalék), míg a harmadik hely – némi meglepetésre – Szűcs Lajosé lett (18 százalék), a kiváló hálóőr egy szavazattal előzte meg Rása Gergőt. Három szavazatot Németh Milán, George Ganugrava, kettőt Tóth Gábor, Dlusztus András, Sander Puri, egyet pedig Nagy Sándor, Présinger Ádám és Horváth Levente kapott. Érdekesség, hogy Ferenczi István, Rodenbücher István, Lasha Totadze és Ceasar Quintero neve mellé sem klikkeltek olvasóink!

Végeredmény:
1. Lovrencsics Gergő
2. Goran Maric
3. Szűcs Lajos
4. Rása Gergő
5. George Ganugrava - Németh Milán

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!