Könnyed győzelemmel zárta az őszi szezont a Lombard II


2011-11-20 20:04:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Könnyed győzelemmel zárta az őszi szezont a Lombard II főképe
A 15 fordulós őszi bajnokság utolsó előtti körét rendezték tegnap és ma, a pápai csapat azonban mivel jövő héten szabadnapos lesz, így tétmérkőzésen ebben a naptári évben utoljára lépett pályára. A cél nem is lehetett más, mint győzelemmel pihenőre vonulni. Nagy Mihály Megyesire betegség, Domjánra és Gyürüre sérülés, Somogyira pedig eltiltása miatt nem számíthatott, a hiányzók ellenére a hazaiak a három pont begyűjtésében reménykedtek. A Körmend elleni kezdőben négy visszajátszó is helyet kapott, a mieink a Kovács - Rása, Karácsony, Totadze, Enyingi - Dóczi, Horváth, Kaszás, Varga - Germán, Csepregi összeállításban kezdtek. Az első félidő 30. percében Germán találatával kerültek előnybe a mieink, majd fordulás után a másik visszajátszó, Varga Gábor is betalált. Az 56. minutumban Germán duplájával már három volt a pápaiak előnye, a 4-0-s végeredményt Karácsony állította be a 67. percben. Tíz perccel később Sárközi megkapta második sárgáját is, így a Körmend 10 emberrel fejezte be a meccset. A Lombard II nagyon simán győzte le a vendégeket, a helyzetek alapján a különbség akár két számjegyű is lehetett volna. Nagy Mihály gárdája 14 mérkőzésen hét győzelmet, egy döntetlent és hat vereséget számlált, és a középmezőnyből várhatja a márciusi folytatást.

Nagy Mihály
: Megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot, bár a vendégeknek is volt néhány veszélyes próbálkozása, mivel néhány játékosom lebecsülte az ellenfelet, ez egyáltalán nem tetszett. A helyzetkihasználás gyenge volt, a négy gól nem tükrözi a két csapat közti különbséget. Az ősz pozitívuma, hogy a saját nevelésű játékosok hétről-hétre játéklehetőséget kaptak, Somogyi Richárd stabil alapember lett, Horváth Tamás és Enyingi Marcell beépültek a csapatba, Király Botond és Grőber Bence is egyre többször jut szóhoz. Ha a mérkőzéseket nézem, van hiányérzetem, több olyan meccset veszítettünk el, ahol kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk, gondolok itt a Hévíz, a Haladás, vagy a Sárvár elleni találkozóra. Ezek a vereségek a rutintalanságunknak vagy a könnyelműségünknek tudható be, bízom benne, hogy a januárban kezdődő felkészülésünkre további fiatal, környékbeli játékosokkal tovább erősödünk.

Lombard II – Körmend 4-0 (1-0) Gsz.: Germán 2, Varga, Karácsony

Lombard II: Kovács - Rása, Karácsony, Totadze (’46 Megyesi), Enyingi - Dóczi, Horváth, Kaszás (’65 Grőber), Varga - Germán, Csepregi (’68 Király)

Körmend: Táncsics (’70 Berke) – Hujber, Fehér, Sipos (’75 Vass), Csentrics – Balikó, Bozóki, Niksz (’82 Kiss), Takács Á., Takács M., Sárközi

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!