Bravúros pápai győzelem az U-13-as bajnokságban


2011-11-17 16:39:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bravúros pápai győzelem az U-13-as bajnokságban főképe
Két hazai mérkőzést rendeztek ma az utánpótlás bajnokság 14. fordulójában. A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U-15-ös és U-13-as korosztálya a szombathelyi Illés Akadémiával meccselt a műfüves illetve a Spartacus pályán. Az U-13-asok a 16 csapatos bajnokság 14. helyén állnak, mérlegük egy győzelem, hat döntetlen, hat vereség. Forsthoffer Tibor együttese a szombathelyiekkel találkozott, a Hali a hetedik helyet foglalta el. A 2x35 perces találkozón a hazaiak Schindler Olivér 17. percben szerzett öngóljával kerültek előnybe, amit kis szerencsével és Szigeti Ákos remek kapusteljesítményének köszönhetően meg is tartottak a lefújásig, a forduló legnagyobb meglepetését okozva. Forsthoffer Tibor a győzelem kulcsaként az akaratot és a megfelelő hozzáállást emelte ki.
- Már korábban bebizonyosodott, hogy szívós kis csapatom van, bizonyíték erre a Honvéd, a Videoton vagy a Felcsút elleni mérkőzés. Azt kértem a fiúktól, hogy vegyél fel a kesztyűt, játszanak, küzdjenek, próbálják meg azokat a dolgokat megvalósítani, amit hónapok óta gyakorlunk, ez hellyel-közzel meg is valósult. Van hiányérzetem az ősz kapcsán, a hat döntetlenből négy összecsapáson nyernünk kellett volna, hiányzik az a nyolc pont. Tavasszal szeretnénk folytatni azt az utat, amit elkezdtünk, a helyezés másodlagos, lényeg, hogy játszanak a srácok, legyen sikerélményük és fejlődjenek.
Lantai Balázs U-15-ös csapata a mai bajnokit megelőzően 13 találkozón egy győzelmet és 12 vereséget számlált, nem csoda, hogy az utolsó helyen szerénykednek. Az élbolyba tartozó Haladás ellen nem is lehetett más cél, mint a tisztes helytállás, ez végül sikerült is, hiszen 0-0-s félidőt követően a Haladás 4-0-ra diadalmaskodott.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!