Koko-Gym sikerek Szarvason


2011-11-16 16:48:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Koko-Gym sikerek Szarvason főképe
November 12-én Szarvas városa adott otthont a második, Harcosok Csatája elnevezésű K-1 és MMA gálának. A Szarvasi Fight Club szervezésében megrendezett gálán ott voltak a győri és a pápai Koko-Gym harcosok is, akik közül többen is győztesen térhettek haza. A klub győri kirendeltségéből Kókai Gábor tanítványa, a 85 kilogrammos súlyban induló Sebők Dániel egyhangú pontozással győzelmet aratott. A győri csapattal együtt készült Németh Dániel, akinek nehézsúlyban lett volna mérkőzése, de ellenfele sérülésre hivatkozva visszalépett így ez a mérkőzés elmaradt. A pápai klubot Kerecsényi Gergely, Csongrádi Máté és Molnár Károly képviselte.
- Négyből három versenyzőnk hozta a mérkőzését, sajnos Molnár Károly 2-1-es pontozásos vereséget szenvedett, ami kicsit a hazai pálya hátrányával magyarázható - elevenítette fel a gála történéseit Korpics Gábor, az egyesület elnöke. A gála nem volt bekalkulálva a versenynaptárba, nyáron kevés versenyünk volt, így az edzettségi szint hagyott kívánnivalót maga után, igyekeztünk minél előbb formába lendülni, a kondícióra nagyon oda kell figyelnünk a hátralévő másfél hónapban is. Győzelmeinket Fenyves István barátomnak ajánlanám, aki sajnos már nem lehet közöttünk, adózva annak az áldozatos munkának és a sportbaráti szeretetének, amivel jelen volt a Koko-Gym életében és segítette munkámat! Soha nem feledünk el!
Bár nemsokára itt az év vége, az egyesület tagjai nem pihennek, hiszen több nagyszabású program is szerepel az idei naptárban.
- November 26-án szintfelmérőt rendezünk az ETO Parkban, a Yakuza Fight Club edzőtermében, ahova több barátunkat is meghívtuk, így többek között Ajkáról, Veszprémből, Tatabányáról és természetesen Győrből és Pápáról várjuk a résztvevőket a győri ringbe. K-1 és Thai-Box szabályrendszerben 3x1 perces bunyókban bizonyíthatják rátermettségüket a jelentkezők. Ez a nap jó alkalom lesz arra, hogy felkészüljünk az idén még ránk váró gálákra. Emellett december 3-án Pápán tartjuk évzáró rendezvényünket, ami abban különbözik majd az eddigiektől, hogy a Városi Sportcsarnokban a sportág népszerűsítése céljából edzőtábor jellegűen közös tréninget rendezünk – az Önkormányzat támogatásával, amit ezúton is köszönök - több thai-boksz, karate, MMA klub részvételével. A kétórás szabadedzés teljesen nyílt, mindenkit szeretettel várunk, az érdeklődők részt vehetnek az edzésen, tanulhatnak olyan edzőktől, akiknek világbajnok tanítványai vannak, érdemes lesz ellátogatni a Sportcsarnokba.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!