Mese ez a nap


2009-11-27 15:02:00  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Mese ez a nap főképe
Immáron hetedik alkalommal rendezte meg a Pápa és környéke általános iskolái számára a Gyurátz Ferenc Evangélikus Iskola azt a mesemondó versenyt, ahol népmese és műmese kategóriában indulhattak a résztvevők.
- Ma délelőtt az iskolában mesemondó versenyt rendeztünk az alsó tagozatosok számára, 17 órakor pedig a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében tartandó gálaműsoron ismertetjük a meghirdetett meseíró verseny és meserajz verseny eredményeit. Ekkor osztjuk ki a legjobb mesemondóknak járó elismeréseket is- mondta el Szücs Gábor, a Gyurátz Ferenc Evangélikus Iskola igazgatója. A délelőtt folyamán két csoportban folyt a verseny, elsőtől másodikig és harmadiktól negyedik osztályig. Három - három tagú a zsűri, akik főként pápai pedagógusok, de van egy tanár, aki a győri evangélikus iskolából érkezett ide. A legszebben szavaló gyereket mesekönyvvel jutalmazzuk meg- tette hozzá az igazgató.

Babos Petra

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!