Szűcs Lajos: Csak előre szabad tekinteni!


2011-11-10 15:11:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs Lajos: Csak előre szabad tekinteni! főképe
A 11-ik helyen zárta az őszi bajnokságot a Lombard Pápa. A mieink egy kecsegtető szezonkezdet után az ősz végéhez közeledve – közhely, de igaz – a mennyből a pokolba kerültek: szép indulás után kisebb, aztán nagyobb hullámvölgy, edzőváltás, büntetések, prémiummegvonások, kupabúcsú jellemezte az eltelt hónapokat. A gárda 16 lőtt gólja mellett 22 találatot kapott, a csapatkapitány Szűcs Lajos egyáltalán nem elégedett az ősszel, de bízik benne, hogy ismét rálelnek arra az útra, amin a kezdetekkor elindultak.
- Jól indult a bajnokság, a pontvadászat első harmadában szép eredményeket értünk el, négy fordulót követően is veretlenek voltunk. Aztán valami megtört, és folyamatosan jöttek a kudarcok. Aki ismer tudja, maximalista vagyok a négy győzelem nagyon kevés, a három döntetlen elfogadható, de a nyolc vereség nagyon sok, ráadásul idegenből csak egyetlen alkalommal tudtunk három ponttal távozni. Játékban voltak biztató jelek, a lefújás után sokszor mi voltunk a szimpatikus vesztesek, bár erről szívem szerint lemondtam volna. A Debrecen, a Haladás és a Ferencváros ellen is reális esélyünk volt, hogy pontot, pontokat szerezzük, nem is beszélve a fájó kupabúcsúról. Az új edző érkezésével egy újabb fiatal, ambiciózus tréner ül le a kispadra, bízom benne, hogy megtaláljuk a helyes utat. A legfontosabb, hogy a szakmai stábon, a játékosokon keresztül a szertároson át mindenki abba az irányba tartson, amerre a vezetőedző haladni szeretne és akkor jönni fognak az eredmények. Vannak biztató jelek, hiszen a Videoton és a Győr ellen is a meccs összképe alapján reális lett volna a pontszerzésünk, vagy akár a győzelmünk is, sajnos egyelőre az a pici szerencse hiányzik, amiért még nem tettünk annyit, hogy mellénk álljon. Az edzőváltással új impulzusok érték a csapatot, nem tudom, hogy jó döntés volt-e Véber György menesztése - nem is én dolgom ezt megítélni - majd az eredmények eldöntik.A saját szezonommal nem vagyok elégedett, rapszodikus volt a teljesítményem, voltak meccsek, amiken jól ment a védés, de voltak olyan találkozók is, amiken rossz megoldásokat választottam, a jövőben azon kell dolgoznom, hogy a jóból legyen minél több – tette hozzá a hálóőr.

A Lombard Pápa november 18-án 18 órától az Újpestet látja vendégül a Perutz Stadionban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!