Kettős kiállításra készülnek az örmények


2011-11-09 16:51:06  | cikk: mo  | 


Kettős kiállításra készülnek az örmények főképe
Megtartotta soron következő testületi ülését a Pápai Örmény Kisebbségi Önkormányzat (PÖKÖ) ma délután. Keller Ludmilla elnök a 2011. évi első háromnegyed éves gazdálkodásról szóló beszámolójában elmondta, a kisebbségi önkormányzat 2011-ben összesen 458.000 forintból gazdálkodhatott. Az első háromnegyed évet a testület 149.000 forint kiadással zárta – hangzott el a tájékoztatóban. A képviselők a PÖKÖ 2011. évi háromnegyed éves gazdálkodásáról szóló beszámolót elfogadták. 
A kisebbségi képviselők az ülésen megtárgyalták a soron következő kulturális program lebonyolításának részleteit is. Keller Ludmilla arról tájékoztatott, novemberben Pápára hozzák a történelmi Örményország 13 fővárosát bemutató fotókiállítást, emellett helyet kap Balog Ádám fotóművész a mai Örményországot megvilágító tárlata is. A kettős kiállítást november 24-én, csütörtökön a Református Kollégium Gimnáziuma dísztermében nyitják meg. A program megvalósítását az Országos Örmény Önkormányzat támogatja – derült ki az ülésen. 
Keller Ludmilla a vegyes ügyek keretében beszámolt arról is, hogy október 6-án koszorút helyeztek el a Millenniumi Emlékparkban az 1848/49-es szabadságharc örmény áldozatai emlékére, és részt vettek az 1956-os forradalom tiszteletére megrendezett, október 23-i emlékünnepségen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!