Hazai pályán jobban megy a Lombard II szekér


2011-11-06 17:05:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai pályán jobban megy a Lombard II szekér főképe
Legutóbbi három találkozóján pont nélkül maradt a Lombard második csapata, az elmúlt fordulóban a ZTE II ellen ráadásul olyan pocsék teljesítményt nyújtott a gárda, hogy Nagy Mihály vezetőedző kollektív büntetést szabott ki, ezen kívül több játékos külön is kemény megrovásban részesült. A dorgálás az események ismeretében úgy tűnt, megtette hatását, hiszen az eddig mindössze egy vereséget számláló Nagykanizsa ellen a 7. percben már 2-0-ra vezettek a hazaiak. A második percben egy szögletet követően a lecsorgó labda Horváth elé került, aki közelről a kapuba lőtt, majd négy perccel később Csepregi is feliratkozott a gólszerzők közé, a játékos szépen emelte át a kapus fölött a labdát 2-0. Itt azonban még nem volt vége a vendégek pechszériájának, ugyanis a 15. percben Pozsgai Albertet kiállította Edelmayer játékvezető, miután gólhelyzetben buktatta Megyesi Patrikot. A félidő hátralévő részében és fordulás után is jól teljesítettek a mieink, a 60. perctől azonban magukra találtak a vendégek, még emberhátrányban is a pápaiak fölé kerekedtek, több gólszerzési lehetőséget is elpuskáztak. A 79. percben aztán megtört a jég, Horváth büntetőből köszönt be 2-1. A hajrá nagy izgalmakat hozott, ám hol Markek kapus, hol a pápai védelem tudott tisztázni, így ha nagy nehézségek árán is, de sikerült itthon tartani a három pontot.

Nagy Mihály: Amit az első félidőben és a második játékrész első 15 percében produkáltunk, le a kalappal a játékosok előtt, egy nagyon erős csapatot győztünk le. Sérülések és Somogyi Richárd agyrázkódása miatt változtatnom kellett, sajnos a csereként pályára lépők nem tudtak hozzátenni a mérkőzéshez, így szoros lett a vége. El kell ismerni, hogy 10 emberrel is nyomott a Kanizsa, az utolsó pillanatig koncentrálnunk kellett.

Lombard II – NTE 1866-Horváth MÉH 2-1 (2-0) Gsz.: Horváth T., Csepregi ill. Horváth G.

Lombard II: Markek, Domján, Karácsony, Megyesi R., Kaszás (’78 Gyürü), Dóczi, Enyingi, Horváth, Somogyi (’60 Páli), Megyesi, Csepregi P. (’70 Kiss)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!