Úszósuli körverseny a Várkertfürdőben


2011-11-05 16:46:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Úszósuli körverseny a Várkertfürdőben főképe
Kilenc egyesület 182 úszója vett részt a Pápai Úszó Sportegyesület szervezésében rendezett mai versenyen, melynek különlegessége az volt, hogy a Magyar Úszó Szövetség ranglistáján az első húszban szereplő úszók nem indulhattak. A körversenyre a házigazdák mellett a Vidra SE, a Veszprémi Úszó Klub, az Esztergomi Úszó Klub, a Keszthelyi Kiscápa, a Rája 94 Úszóklub, a Celldömölki VVSE, a Kölyök ÚK SE Győr valamint a Balaton Úszó Klub hozta el úszóit. Kun-Szabó István elnökségi tag szerint az ilyen versenyek során azok a sportolók is sikerélményekhez juthatnak, akik amúgy nem tartoznak a közvetlen élmezőnyhöz.
- Egy esztendővel ezelőtt rendeztük meg először a kupát azzal a céllal, hogy a megyei és környékbeli egyesületek, úszóiskolák úszóinak versenyzési lehetőséget biztosítsunk, emellett sikerélményhez juttassuk őket. 25 és 50 méteres gyorsúszás, hátúszás, mellúszás és 6x25 méteres fiú-leány gyorsváltó versenyszámok szerepelt a programban, a váltót három fiú és három lány alkotta. A Pápai Úszó Sportegyesület versenyzői jól szerepeltek, többek között Hegyi Patrícia, Nagy Levente és Nagy Dániel is aranyéremmel gazdagodott. Idén még két versenyünk lesz, november 26-án második alkalommal rendezzük meg a PUSE Kupát, ami jó felkészülési lehetőség a december 10-11-ei szombathelyi Claudius Kupára. A cél, hogy a gyerekek fejlődjenek és mindenki megjavítsa saját idejét.

A verseny eredményei ITT.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!