Kispályás foci: Veretlen maradt a rekordbajnok


2011-11-04 17:00:25  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közel egy évvel visszalépése után ismét bajnoki címet ünnepelhet az Inter-Thermo Kertváros csapata. A megfiatalodott gárda - ahogy arra számítani lehetett - nagyon simán, 14-ből 14 győzelemmel, 14 pontos előnnyel nyerte a harmadosztályt, 126 lőtt góljuk mellett mindössze 33-at kaptak. Kun-Szabó Attila csapatvezető szerint színvonalas mérkőzések voltak idén, de az alakulattól el is volt várható a bajnoki elsőség.
- Az ominózus visszalépés után kissé megváltozott kerettel vágtunk neki a harmadosztálynak. A célkitűzés az első hely volt, hiszen, ha nem lépünk vissza, akkor az első osztályt is mi nyertük volna. Szakmailag nehéz értékelni ezt a bajnokságot, hiszen hatalmas fölénnyel végeztünk az élen, de ez elvárható is volt, hiszen minden játékosunk a megyei első osztályú bajnokságban játszik. Sok problémánk volt a pénteki játéknappal, hiszen a csapat tagjainak edzése volt. Ezúton is szeretném megköszönni a többi csapatnak, hogy tolerálták az állandó időpont-változtatási kérelmünket, így minden meccset le tudtunk játszani. A játékvezetés színvonala valamelyest javult, igaz itt a harmadosztályban sportszerű csapatok vannak. Talán annyi problémám volt, hogy túl mereven veszik a szabályokat. Megesett velünk például olyan eset, hogy az egyik játékosunk az alapvonalon megfogta kézzel a labdát, hogy ne menjen el messze a pályától a hosszú indítás, a játékvezető pedig kiállította a sportszerű játékost. Véleményünk szerint a játék szellemében kellene vezetni a játékot, de összességében semmi probléma nem volt a bíráskodással. Jövőre a másodosztályban folytatjuk, további fiatalítást tervezünk, várhatóan egy kapus és egy mezőnyjátékos érkezik a csapathoz.
Kun-Szabó Attila hozzátette, legközelebb a téli teremtornákon lép pályára az együttes, és bízik benne, hogy a Sportcsarnok lehetőségeinek kihasználásával a kupát palánkra, új labdákkal, megfelelő díjazás mellett rendezik.

A bajnokcsapat tagjai
: Takács Attila, Horváth Márk, Gödri Zsolt, Váradi Zoltán, Horváth Dávid, Hipság István, Tóth Ferenc, Györkös Gábor, Enyingi Márk, Bakos Gábor, Horváth József.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!