Kispályás foci: Tíz ponttal nyerte a másodosztályt a Johnson FC


2011-11-03 13:52:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kispályás foci: Tíz ponttal nyerte a másodosztályt a Johnson FC főképe
A bűvös hetes szám jegyében telt a Johnson FC tavasza a másodosztályú kispályás labdarúgó bajnokságban. A csapat ugyanis hét találkozón hét győzelmet aratott, és hét pontos előnyt szerzett a második helyezett Nagygyimót SE-vel szemben. Ősszel becsúszott egy vereség – így nem sikerült száz százalékos mérleggel lehozni a szezont – de a többi alakulat botlása miatt végül simán, tíz pontos előnnyel elhódították a bajnoknak járó serleget.
- Egy remek tavasz után természetesen abban bíztunk, hogy veretlenül visszük végig a bajnokságot, sajnos mindjárt az első meccseken kikaptunk mivel munkahelyi elfoglaltságok miatt négy meghatározó játékosunk hiányzott a csapatból, de az fel sem merült bennünk, hogy ez a bajnoki címbe kerülhetne – emlékezett vissza Biber Zsolt alapítótag. Az előbb említett okok miatt az őszi idény előtt egy új játékost kellett igazolnunk, Nagy Tamást, aki szerencsére azonnal megtalálta a helyét a csapaton belül. A bajnokságban könnyű meccsünk a végül visszalépett LSM SE-n kívül nem volt, mindegyik győzelemért keményen meg kellett dolgozni. Legnehezebb a Nagygyimót elleni mérkőzés volt, a legjobb pedig a Piha SC elleni, de a Dinamo Pápa is meglepetést okozott. A másodosztályban szerintünk színvonalas meccseket láthattak a kilátogatók, egyik csapat sem tudott a biztos győzelem tudatában pályára lépni.
- Az, hogy bajnoki címet szereztünk két kiváló kapusunk teljesítményének is köszönhető, Bodzás Miklós és Kovács Zoltán nélkül nem tartana itt a csapat, illetve meg kell említenem Imre Zoltánt, aki gólkirályi címet szerzett 29 találattal – tette hozzá Hegyi Zoltán alapító tag. Ami a jövőt illeti, bár a lehetőség adott, ahogy korábban, most sem tervezzük az első osztályba való fellépést, amennyire lehetséges megpróbálunk Johnson Controls dolgozókból csapatot építeni, de ez nem egyszerű a több műszak és a bejárási nehézségek miatt.

A bajnokcsapat tagjai
: Bodzás Miklós; Biber Balázs; Biber Zsolt; Cseke Péter; Czakó Csaba; Győri László; Hegyi Zoltán; Imre Zoltán; Kovács Zoltán, Kovács Tamás; Lisztes Tamás; Nagy Tamás, Vincze Tibor

Legközelebb a harmadosztály bajnokcsapata, az Inter-Thermo Kertváros értékeli a szezont.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!