270 perce nyeretlen a Lombard II


2011-10-30 19:27:13  | cikk: Haraszti Gábor  | 


270 perce nyeretlen a Lombard II főképe
A Zalaegerszeg második csapata várt a Lombard II-re az NB III-as labdarúgó bajnokság soron következő fordulójában. Nem zajlott zökkenőmentesen a találkozóra való felkészülés, hiszen Nagy Mihály vezetőedző térdműtétje miatt hiányzott a tréningekről, ráadásul Dóczi Krisztián eltiltás, Karácsony Balázs sérülés miatt nem léphetett pályára. Óvatoskodó, lassú játékkal kezdődött a bajnoki majd a 10. percben egy a felezővonalnál eladott labdát Delic emelt a vendégek kapuja elé, ahol a védők és a kapus közelről nézték, hogy Jasarevic 13 méterről éles szögből ellövi a labdát a hosszú sarokba 1-0. A mérkőzés ugyanígy folytatódott tovább, minősíthetetlenül gyenge színvonalon. A szünet után Ivan Delic 20 méteres szabadrúgása csattant a felső lécen, majd Szabó Bence is kapufát talált, a három pont sorsa a 72. percben dőlt el, Krajczár, háttal a kapunak kapott labdát, fordulásból kapura passzolt, Kovács középre tenyerelte a labdát és Jasarevic egy méterről a kapuba gurított. Az utolsó tíz percet a vendégek Németh Milán sérülése miatt 10 emberrel fejezték be.

ZTE FC II - Lombard Pápa II 2-0 (1-0)

Nagy Mihály: Szakmailag értékelhetetlen a mai mérkőzés, mert legalább hatan nyújtottak kritikán aluli egyéni teljesítményt és ennyit nem lehet cserélni. Több meghatározó játékosunk hiányzott, de ez nem lehet mentség, botrányosan gyenge meccsen kaptunk ki.

ZTE FC II: Palásthy - Switzer, Mavolo, Varga, Kovács K. - Németh M., Csordás - I. Delic (Milosavljevic), Krajczár, Kiss B. (Szabó) - Jasarevic (Juhász)

Lombard II: Kovács – Rása (Enyingi), Domján, Megyesi R., Kaszás (Páli) – Horváth T., Gyürü (Grőber), Urbányi, Németh Milán – Csepregi, Megyesi P.

A pápai csapat hetedik a bajnokságban, november 6-án a Nagykanizsa látogat Pápára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!