Továbbjutott a Bakonyerdő a kupában


2009-11-26 13:25:56  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Továbbjutott a Bakonyerdő a kupában főképe
Szerda este az országos ifjúsági kupa második fordulójában a házigazda pápaiak Ajka kéziseit látták vendégül a városi Sportcsarnokban. Vesztergom Zoltán csapata az első körben erőnyerőként nem lépett pályára, így ők a második fordulóban csatlakoztak a kiíráshoz. Az ellenfél az az Ajka volt, akik az NBI/B-ben az utolsó helyen álltak, a mieink pedig jobb gólaránnyal vezették az NB II csoportját. A találkozókra az 1991 után születetteket nevezhette a mester, akik közül páran kitartó munkával és edzéssel akár már jövőre a felnőtt csapat ajtaján kopogtathatnak.

- Hazai pályán csalódott lennék, ha nem jutnánk tovább, mindenképpen számítok a húzóemberek jó teljesítményére, köztük Kapcsándi Kristóféra, aki sajnálatos módon derékbántalmakkal küzdött a találkozót megelőzően. Remélem a begyakorolt figurák visszaköszönnek a mérkőzés folyamán és akkor tovább menetelhetünk.

A hazaiak végül gyenge kezdés után 9 gólos, 32-23-as győzelmet arattak az ajkaiak felett. A következő forduló sorsolására december 1-én kerül sor, a Bakonyerdőre Balatonfüred vagy az Alba-Regia várhat ellenfélül.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!