Kézilabda NB II: A Szentgotthárd érkezik


2011-10-28 12:55:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kézilabda NB II: A Szentgotthárd érkezik főképe
Szombaton 16 órától ki-ki meccset játszik a Bakonyerdő Pápa a Városi Sportcsarnokban. A felnőttek szeretnék megkezdeni a felzárkózás a középmezőnyhöz, míg a junioroknak a tabella elsőségért kell harcolniuk. A Szentgotthárdi KK két győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a tabella nyolcadik helyét foglalja el, míg Poór Tamás csapata a kilencedik, mérlegük egy győzelem, egy döntetlen, négy vereség. A pápaiaknak nem sikerültek jól a múlt heti, Hőgyész elleni találkozók, a felnőttek 39-28-as, a juniorok 35-27-es vereséget szenvedtek, mindkét alakulatra ráférne tehát a siker.

Poór Tamás: Igazi négypontos mérkőzés lesz a holnapi, nagyon fontos találkozó vár ránk. Ha nyerünk visszakapaszkodunk a középmezőnyhöz. A Szentgotthárd tüzes ellenfél, hideg fejjel kell végig játszanunk, csak úgy lehet esélyünk a végelszámolásnál.

A juniorok rangadót játszanak, hiszen a második helyezett otthonába a jelenlegi éllovas érkezik, a fiatalok szeretnék kiküszöbölni a múlt hétvégi csorbát.

Kapcsándi Zsolt: A múlt heti pofon szerencsére nem viselt meg minket, a játékosaim erőtől duzzadva várják a Szentgotthárdot. Az egyik legfontosabb összecsapás vár ránk, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ez játék, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat sportolás közben, hisz mára már ez is érték. Jó meccseket játszottunk itthon eddig, nem panaszkodhatok, reméljük a közönség a múlt hétvégéhez hasonlóan támogat minket, ami óriási pluszt ad fiataljaimnak, ezúton is köszönjük nekik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!