Bene Ferenc 11 évet várt a lehetőségre


2011-10-27 10:57:30  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bene Ferenc 11 évet várt a lehetőségre főképe
Szerdán hivatalosan is eldőlt, hogy Véber Györgyöt Bene Ferenc váltja a Lombard Pápa kispadján. A fiatal szakember szerdán kora délutánig még Telkiben volt, ahol az U18-as csapattal 2-0-ra legyőzték Izrael korosztályos csapatát. A mérkőzést követően elköszönt az együttestől.
- Aki ezzel a szakmával foglalkozik, annak az az álma, hogy egyszer NB I-es edző legyen - mondta az nb1.hu-nak Bene. - Amikor tizenegy évvel ezelőtt elkezdtem edzősködni, akkor természetesen engem is ez motivált. Igyekszem minden erőmmel azért dolgozni, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Magát a megkeresést nagyon nagy megtiszteltetésnek vettem, illetve egyben az eddigi munkám elismerésének is. Megfelelő alázattal és tisztelettel kell viszonyulnom a csapat iránt, amelyről egyébként azt gondolom, hogy Véber György kitűnően hagyta hátra, remek szakmai munkát végzett. A klubnál profi a vezetés, ráadásul minőségi, profi játékosaink vannak, így biztos vagyok benne, hogy rövidebb és hosszabb távon is sikeresek leszünk. Természetesen leülök Goran Mariccsal, és beszélgetünk egyet. Személyesen nem ismerem, de a játékát igen, kitűnő, minőségi labdarúgónak tartom, aki nagy értéke lesz a jövőben is a Lombard Pápának. Amiről beszélgetünk az viszont csak rám, rá, valamint az öltözőre tartozik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!