A Lombard játék nyertesei


2011-10-26 22:28:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard játék nyertesei főképe
Két héttel ezelőtt indult a papa-ma.hu nyereményjátéka, melyen Lombard Pápa relikviákat nyerhettek a helyes megfejtők. Öt kérdésre vártuk a helyesnek vélt megfejtéseket, első kérdésünk arra vonatkozott, hogy Szűcs Lajos melyik évben igazolt Pápára, a helyes megfejtés 2006 (A válasz) volt. A pápai csapat kapusedzője, Kovács László a magyar elsőosztályban 262 mérkőzésen szerepelt, ennél a kérdésnél a B válasz volt a helyes. A héten menesztett Véber György háromszoros válogatott (B válasz), míg a Lombard támadója, Goran Maric a Barcelona B együttesénél szerepelt, ebben az esetben az A variáció volt a megfelelő. Az utolsó kérdésünk Ferenczi Istvánra vonatkozott, a csatár még a Ferencváros színeiben 2009-ben lett gólkirály (B válasz).

A szerencse a sorsoláson két olvasónknak kedvezett, a Lombard sál boldog tulajdonosa Solymosi László  lett, míg a Lombard bögrét és kulcstartót Németh Gábor  nyerte. Nyereményeiket hétköznap 8 és 16 óra között szerkesztőségünkben vehetik át (8500 Pápa Korvin u. 5. Tel.: 89/315-555). A nyerteseknek gratulálunk, nemsokára újabb Lombard játékkal várjuk Önöket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!