Akinek mindene a zene: Rigó Roland koncertje a Bartókban


2011-10-26 19:41:43  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Akinek mindene a zene: Rigó Roland koncertje a Bartókban főképe
Rigó Roland 21 éves dunaszerdahelyi ifjú tehetség, aki jelenleg harmadéves hallgatója a győri Széchenyi István Egyetem Varga Tibor Zeneművészeti Intézetének. A zene iránti szeretete már egészen gyermekkorára vezethető vissza, ugyanis nagyapja is zenész volt. Az egyetem sikeres elvégzése után a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre jelentkezik.
- Pápán, a Bartók Béla Zeneiskolában már második alkalommal járok. A mai estére Ravel: Valse nobles et sentimentáles, Bartók: Szonáta, Beethoven: c-moll zongoraverseny darabjait hoztam el. Zongorán tanárnőm közreműködik, Várayné Szűts Katalin. A hangverseny apropója pedig az, hogy három hét múlva egy nemzetközi versenyen veszek részt Pozsonyban, a mai este lesz a főpróbám - mondta el Rigó Roland.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!