Lombard Pápa: Bene Ferenc az új vezetőedző


2011-10-26 15:29:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Bene Ferenc az új vezetőedző főképe
Mészöly Géza és Artner Tamás után úgy tűnik, harmadjára sikerült megtalálnia a Lombard Pápa tulajdonosának a hétfőn menesztett Véber György utódját. A klub hivatalos tájékoztatása szerint ugyanis Bene Ferenc megegyezett Bíró Péterrel, így a hétvégi, Videoton elleni bajnokin minden bizonnyal Bene dirigálja az együttest. Szóban már mindenben megegyeztek a felek, a szerződés részleteit azonban még nem dolgozták ki. A Nemzeti Sport információi szerint holnap tárgyalóasztalhoz ülnek az érintettek, s minden bizonnyal megtörténik a szerződés aláírása is. Bene Ferenc a magyar U18-as válogatott szövetségi edzőjeként dolgozott, irányításával szerdán legyőztük Izraelt 2–0-ra felkészülési mérkőzésen. Az összecsapás utáni nyilatkozata már sejteni engedte, hogy váltás előtt áll a szakember.
„Hasonlóan a hétfői meccshez, ez is egy nagyon jó iramú találkozó volt, ami sok energiát kivett a játékosokból – értékelt a mérkőzés után Bene Ferenc az mlsz.hu-nak. – Maximális szervezettséggel futballoztunk, szükség volt minden játékos egy-egy bravúrjára a kétgólos győzelemhez. Időnként tetszetősen játszottunk, úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak, és egyben köszönöm futballistáim elmúlt másfél éves munkáját, sok sikert kívánok minden játékosnak jövőbeli pályafutásához."

A Magyar Labdarúgó-szövetség is elköszönt a 34 éves szakvezetőtől.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!