Móron és Székesfehérváron folytatódott az úszószezon


2011-10-25 21:37:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Móron és Székesfehérváron folytatódott az úszószezon főképe
A Pápai Úszó Sportegyesületnél Szabó Attila szakedző vezetésével a rövid nyári pihenőt követően szeptember 5-én kezdődtek az úszóedzések két csoportban, 33 fővel. Az edzői gárda egy fővel bővült, a kisedzést ezentúl Babai Gergő vezeti. Jelenleg hetente ötször edzenek a sportolók az uszodában, és mellette heti három konditermi edzés is van.
- A fő célunk a jövő tavaszi és nyári országos versenyeken való minél sikeresebb szereplés – mondta Kun-Szabó István elnökségi tag. Nagyon fontos a megfelelő versenyrutin megszerzése is, emiatt nagyon sok versenyen szeretnénk elindulni. Egyesületünk november hónapban két versenyt is rendez, november 5-én a megyei és a környékbeli csapatoknak, november 26-án pedig az egész országból várjuk az egyesületeket, versenyzőket. Október első és második hétvégéjén Móron és Székesfehérváron is versenyeztek sportolóink, hogy lemérjük hol tartanak a felkészülésben. A gyerekek nagyon jó hozzáállással jó időket úsztak, ez érmekben is megmutatkozott.
A legeredményesebb versenyző Kun-Szabó Fanni lett, aki Móron az Ezerjó Kupán 50 méter pillangón és 50 méter gyorson is első helyet szerzett, 50 méter háton ezüst, míg 100 méter vegyesen bronzérem került a nyakába. Egy héttel később Székesfehérváron 100 méter gyorson második, és 50 méter pillangón harmadik helyen végzett.

Részletes eredmények ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!