Pénteken műszaki átadó a katolikus iskolában


2011-10-24 21:08:28  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Pénteken műszaki átadó a katolikus iskolában főképe
A napokban már az utolsó simításokat végzik a Szent István Római Katolikus Általános Iskola Fő téri intézményében, hiszen végéhez közeledik az a közel 80 millió forintos beruházás, amelyet 2011. június végén kezdtek el az iskolában.
- Nagy örömünkre az intézmény egy közel 140 négyzetméteres új aulával, mellékhelyiségekkel és lifttel bővül, melynek műszaki átadója pénteken, az ünnepélyes felszentelése pedig novemberben várható. A gyerekek már izgatottan várják az új épületrész birtokbavételét, hiszen az aula és a régi rész egyelőre el van kerítve, de mindig leskelődnek és nagyon szépnek tartják már most is. Az aulában még a héten fugáznak, a hangszórókat helyezik fel a mennyezetre, valamint az üvegkorlátokat szerelik be - mondta el kérdésünkre Gombásiné Takács Gyöngyi igazgató.
Az új aulában nagyobb szabású rendezvényként elsőként a karácsonyi koncertet tartják majd.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!